miercuri, 26 februarie 2020

Responsabili isteriei sunt gata sa plateasca?



Nebunia de ieri seara din magazine, cu mii de oameni care au sarit sa cumpere orice, sa-si faca stocuri, a fost provocata de televiziuni. M-am uitat ieri, inca de dimineata, cum televiziunile transmiteau asa-zise stiri despre lumea care isi face provizii, de teama coronavirusului. Pseudo-stirile erau insotite de imagini, cel mai probabil de arhiva, pentru ca se vedeau cumparatori, nu multi, care se plimbau bine-mersi printre rafturi.
Evident ca daca toata ziua asemenea aberatii au fost difuzate pe posturi, spre seara si-a facut aparitia efectul. Romanii chiar au navalit in magazine. De data asta insa nu am mai vazut la televizor. Retelele de socializare erau pline cu fotografii si cu filmulete ale potopului cumparaturilor.
Vreau insa sa fie clar pentru toata lumea. Pseudo-stirile care au curs ieri pe ecranele televizoarelor nu sunt opera reporterilor. Nu de la ei a pornit isteria. Responsabili sunt sefii redactiilor, cei care traseaza la sedintele de sumar, de dimineata, sau chiar cu o seara inainte, indicatii despre subiectele care vor fi abordate in ziua cu pricina, si mai ales din ce unghi vor fi prezentate.
Sunt curios – desi imi fac iluzii, e clar – sa vad daca vreun sef de redactie isi va asuma azi panica provocata ieri in randul romanilor de asemenea mizerii.
Cand ceva nu merge in structura statului, se cere demisia unor ministri, incompetenti sau prosti. Dar cand e vorba de acei sefi de redactii care cu buna-stiinta creeaza panica prin politica editoriala pe care o dicteaza, care ar trebui sa fie efectul?!

3 comentarii:

  1. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei mai bine de 6 luni, toată speranța s-a pierdut. M-am gândit că nu-mi voi mai vedea niciodată soțul pentru că m-a blocat pe toate rețelele de socializare pe care le puteam folosi pentru a-l contacta. Acest lucru m-a lăsat trist și zdrobit până când am cunoscut-o pe Dr. Ellen. I-am explicat totul și mi-a promis că totul va fi bine în 3 zile. I-am urmat instrucțiunile și după ce vrăjile au fost făcute spre surprinderea mea, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut iertare. Acum soțul meu s-a întors acasă și mă tratează foarte bine și acum trăim fericiți împreună, contactați-l pentru ajutor:
    *dacă vrei să te reîntâlnești cu cei dragi.
    *daca vrei sa ramai insarcinata.
    *dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *dacă vrei o putere spirituală.
    *Dacă doriți să opriți avortul.
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com {+2349074881619}

    RăspundețiȘtergere
  3. Aș dori să mulțumesc Dumei Wiccan pentru marele ajutor. Fiica mea era adânc în dependența de droguri, am încercat dezintoxicare și totul pentru a o face să se oprească, dar nimic nu a funcționat, am plâns mult pentru toată situația pentru că m-am simțit ca un eșec ca mamă. Dar totul s-a schimbat după ce am găsit un comentariu online despre Wiccan Duma care ajută oamenii. Sunt fericit că fiica mea a scăpat de dependența de droguri cu ajutorul Wiccan Duma, mulțumesc Wiccan Duma pentru vrăjile tale puternice. Pentru telespectatori, nu știu situația dvs., dar vă asigur că puteți obține ajutor pentru a vă opri dependența. , opriți obsesia, opriți depresia, opriți abuzul. Contactați Wiccan Duma pentru:
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vrăji de dragoste.
    6) Vrăji de separare
    7) Alungați-l pe fostul iubit
    8.) Vrei să fii promovat.
    9) vrăji de câștig la loterie
    10) Dacă vrei să-ți mulțumești iubitul
    11) Lucru magic pentru a câștiga un proces în instanță
    12) vraja pentru a rupe obsesia
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție permanentă. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    RăspundețiȘtergere